Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Το Αντρικό!







Σίγουρα το jean είναι ένα κομμάτι που δεν λείπει από καμία ντουλάπα. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα εμφανίζεται όλο και πιο συχνά το boyfriend jean μία καινούργια τάση που αν κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εκθαμβωτικό. Στην αρχή η αλήθεια είναι πως ήμουν λίγο διστακτική μήπως δεν είναι αρκετά θηλυκό, μήπως δεν είναι κομψό? Καμία όμως απο τις παραπάνω περιπτώσεις δεν ισχύει καθώς όπως προείπα το μυστικό είναι ο σωστός συνδυασμός. Να μερικά μυστικά για μία τέλεια εμφάνιση: Συνδυάζεται με τα περισσότερα tops φοριέται από το πρωί με τα αγαπημένα σας all star ή sneakers και το βράδυ με γόβες. Τα boyfriend jeans ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες είναι ιδιαίτερα άνετα και προσδίδουν extra πόντους στο προσωπικό σας στυλ. 
                                                        *Βάσια
Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Nude,black& maxi



Για μια ακόμα φορά, τα φώτα πέφτουν στη μάξι φούστα, που εδώ ,η φίλη μας Aγγελική, έχει συνδυάσει με ροκ στοιχεία, δίνοντας  έτσι τον προσωπικό της χαρακτήρα στο ντύσιμο της. Μπλέκοντας τις nude αποχρώσεις με το μαύρο, προσδίδει στην εμφάνιση της , μια ισορροπημένη δυναμικότητα. Τα ροκ αξεσουάρ τέλος, δένουν το σύνολο επιβεβαιώνοντας την επιθετική διάθεση του look της.H φούστα και το κολιέ είναι απο τη Ζara καιτο t-shirt από τα Bershka.






                                                                                                   

                                                                                                                   Σίσσυ&Βάσια*
                                                                                                                 
Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

The illusion of Addiction.J



Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και στις παλιές καλές συνήθειες , αλλά κυρίως επιστροφή στην καλύτερη παρέα ,τον κολλητό μου τον Γιάννη. Περνώντας λοιπόν το χθεσινό βράδυ παρέα, μας ήρθε η ιδέα της σημερινής ανάρτησης  .

Σκεφτήκαμε να κάνουμε μια φωτογράφηση στα μπλουζάκια της συλλογής που ο ίδιος δημιουργεί και αποτελούν ένα απαραίτητο και αγαπημένο  κομμάτι της εμφάνισης μου. 

Σας παρουσιάζω λοιπόν τις δημιουργίες του που συνδυάζουν το casual και το μοντέρνο μέσα από τη χρωματιστή και ανοιξιάτικη ματιά της φωτογράφισης του. 
Πιστεύω λοιπόν να καταλάβετε
γιατί αυτά τα ρούχα έχουν γίνει
ο εθισμός μου... enjoy!!









Τα ρούχα μπορείτε να τα δείτε εδώ και να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά.
                                                             
                                                         *Σίσσυ
Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Project Spain


Με χάσατε λίγο τις τελευταίες μέρες και αυτό επειδή ήμουν ταξίδι μαζί με άλλες δυο φίλες μου στην υπέροχη Ισπανία. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι σας ξέχασα, αφού οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτυπώνουν και το υπέροχο στυλ των ανθρώπων και την ξεχωριστή ομορφιά της χώρας. Όσες λέξεις και να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω τη μαγεία και την ομορφιά αυτής της χώρας, δεν θα είναι ποτέ αρκετά . Το ταξίδι μου ξεκίνησε από την Σαλαμάνκα,που σε πολλούς είναι άγνωστη. Πολύ κακώς  γιατί πρόκειται για μια γραφική πόλη , στα βορρειοδυτικά της Ισπανίας με πανέμορφα πλακόστρωτα σοκάκια , καταπράσσινους κήπους και εντυπωσιακά μπαρόκ κτήρια  Εκεί μας φιλοξένησαν οι φίλες μας, Κατερίνα και Κορίνα , που σπουδάζουν εκεί και χάρη σε αυτές μπήκαμε για λίγο στον Ισπανικό τρόπο ζωής και ζήσαμε εμπειρίες τις οποίες ,σε καμία περίπτωση δεν θα ζούσαμε ως απλοί τουρίστες. Μετά φύγαμε για Μαδρίτη , όπου και ερωτεύτηκα !..την πόλη! Μπορώ να πω ότι για μένα , είναι μέσα στις 3 ομορφότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες  αφού συνδυάζει την παραμυθένια ατμόσφαιρα , με την επιβλητικότητα και τη μεγαλοπρέπεια. Κτήρια που σου έκοβαν την ανασα, ειδυλλιακοί κήποι με πανέμορφες λίμνες , μουσικές από κιθάρες, μυρωδιές απο την παραδοσιακή κουζίνα και άνθρωποι με γούστο ,φινέτσα και χαμόγελο δημιουργούν την εικόνα αυτής της κοσμοπολίτικης πρωτεύουσας. Αυτό το ταξίδι λοιπόν θα  μου μείνει αξέχαστο για τα τόσο όμορφα μέρη που βρέθηκα  για τα κρασιά που ήπιαμε στα πανέμορφα στενάκια, για τις γεύσεις που γευτήκαμε ξαπλωμένες δίπλα στο ποτάμι, για τις μουσικές και τα τραγούδια που χορέψαμε, για την νέα κουλτούρα που γνώρισα , αλλά κυρίως για το γεγονός ότι συνειδητοποίησα πόσο όμορφο είναι να έχεις φίλες που σε κάνουν να γελάς δυνατά και αληθινά!




                                                           Salamanca, Rio Tormes
                                 
Madrid


 Parque del Retiro, Salamanca


Locks of Love, Salamanca


Salamanca



Ainhoa, owner of Hospel boutique, Madrid


Parque del Retiro ,Madrid


          Guernica at Reina Sofia Museum, Madrid

                                    Madrid


                                        Madrid


                                     Madrid


                        Sissy , University of Salamanca






                                                                                                         *Σίσσυ
Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

The art of leggings






Το αποψινό μας outfit δίνει έμφαση στα κολάν που όλες οι γυναίκες λατρεύουμε να αγαπάμε καθώς αποτελεί μια έξυπνη λύση για τις καθημερινές μας εξορμήσεις. Η Αγγελική έκανε μία mix and match επιλογή συνδυάζοντας άψογα ένα κολάν με γεωμετρικά μοτίβα και το πανταχού παρόν γι'αυτήν την σεζόν τζιν. Το κολάν που επέλεξε η Αγγελική είναι Stradivarius το ίδιο και το κολιέ, παπούτσια τζιν τζάκετ και μπουστάκι όλα pink. 
                                                  Σίσσυ&Βάσια*


Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Once upon a time...








Είπαμε μπήκε η άνοιξη και ήρθε η ώρα να βάλουμε στο βάθος της ντουλάπας μας τα μουντά χρώματα. Η πιο γλυκιά παλέτα της μόδας είναι εδώ και δεν είναι άλλη από τα παστέλ χρώματα. Τα συγκεκριμένα χρώματα λοιπόν συνδυάζονται άψογα με την λευκή φούστα που επέλεξα για την σημερινή μας ανάρτηση. Την φούστα την έχω φτιάξει εγώ, το φούτερ μου είναι Η&Μ και το headband bershka.

                                                         Vassia* 
Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Funky colours on your dish





Το μενού σήμερα έχει κοσμήματα και μάλιστα τα εκκεντρικά με πολύχρωμες πέτρες και χάντρες που κυριαρχούν αυτή την εποχή.Όσοι με ξέρετε ,θα ξέρετε την αγάπη μου για τα κοσμήματα και όσοι πάλι όχι, θα την καταλάβετε μέσα από τις φωτογραφίες μου.Ένα κόσμημα μπορεί να κάνει ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο, ιδιαίτερο, δίνοντας του χαρακτήρα. Φέτος λοιπόν, σίγουρα παρατηρήσατε ότι η αγορά έχει γεμίσει κοσμήματα με μεγάλες πολύχρωμες πέτρες και στρας, τα οποία βέβαια πολλές κοπέλες φοβούνται να τα τολμήσουν στο ντύσιμο τους. Σίγουρα ένα εκκεντρικό κόσμημα τραβάει τα βλέμματα και φυσικά περιορίζει κάπως τις επιλογές στην υπόλοιπη εμφάνιση. Έτσι λοιπόν , πολλές κοπέλες καταλήγουν να φορούν τέτοια κοσμήματα με απλά μαύρα φορέματα ,φοβούμενες μην χαρακτηριστούν κιτς. Ε λοιπόν όχι!! Τα συγκεκριμένα κοσμήματα φτιάχτηκαν και ήρθαν στη μόδα για να είναι pop και για να δίνουν μια πολύχρωμη και φρέσκια νότα στο ντύσιμο μας. Προτείνω λοιπόν, τέτοιου είδους κοσμήματα ,φορεμένα με λευκά t-shirts με στάμπες αλλά και εμπριμέ τοπ , είτε μόνα τους , είτε πολλά μπλεγμένα μαζί.   Για πάρτε λοιπόν μερικές ιδέες.. 


Τολμήστε λοιπόν κι εσείς να γευτείτε τα ιδιαίτερα κοσμήματα και δώστε μια πιο stylish γεύση στο look σας.

                                                                                                                 *Σίσσυ

(τα πρώτα κοσμήματα είναι δικά μου και είναι απο το h&m και απο το κατάστημα Ζap της Θεσσαλονίκης)


Κυριακή 14 Απριλίου 2013

The smell of Spring






Η σημερινή ανάρτηση έρχεται λοιπόν από την πόλη μου, από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Λίγο ο ήλιος, λίγο τα λουλούδια που σου σπάνε τη μύτη..δεν αντέξαμε και ξεχυθήκαμε στα λιβάδια για το σημερινό post. Έχω επιλέξει ένα maxi φόρεμα ,που από αυτή την εποχή και μετά είναι ο,τι πρέπει ,συνδυασμένο με rock στοιχεία απο μέταλλο. Το φόρεμα είναι από τα h&m ,όπως και τα κολιέ. Οι χειροπέδες είναι από το Stradivarius , τα μποτάκια είναι από τον Τσακίρη Μαλλά και η πασμίνα είναι vintage.

                                                                                                        *Σίσσυ

Shop we love:

Blog we love:

/stay tuned/

.

.

No. of visitors