Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

MAC ATTACK





To καλοκαιρινό μακιγιάζ για εμένα πρέπει να είναι χαλαρό με απαλές σκιές ματιών και έντονα χείλη. Και όταν μιλάμε για κραγιόν πάντα ψάχνω εκείνο που θα μου προσφέρει τέλεια ενυδάτωση καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες τα χείλη μας είναι πιο εκτεθειμένα από πότε απέναντι στις ισχυρές ακτίνες του ηλίου. Την ενυδάτωση και το τέλειο αποτέλεσμα που έψαχνα λοιπόν τα βρήκα στο φοβερό κραγιόν Μ-PASSIONED A82 της εταιρείας ΜΑC. Η φούξια απόχρωση ταιριάζει απόλυτα σε μία σταρένια επιδερμίδα ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μην το παρακάνετε καθώς η συγκεκριμένη απόχρωση πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα με μέτρο! ;))
extra tip: αν επιλέξεις το συγκεκριμένο κραγιόν φρόντισε να προμηθευτείς με ένα μολύβι της ίδιας απόχρωσης για το περίγραμμα θα σε βοηθήσει να μην ξεφεύγεις ποτέ στα σημεία!!!   


                                                                                                                                             *Vassia

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Keep it White



Το σημερινό outfit διακατέχεται από μια πιο country- vintage διάθεση. Πρωταγωνιστές το λευκό και τα κρόσσια , μας μεταφέρουν σε προηγούμενες δεκαετίες. Λευκές αποχρώσεις λοιπόν συνδυασμένες με λίγα μαύρα στοιχεία, δημιουργούν μια δυναμική ισορροπία. Το σακάκι με τα κρόσσια και τα μεταλλικά στοιχεία , είναι από τα h&m ,όπως και η μπλούζα. Το σορτς είναι Blanco, τα πέδιλα Ζara ,η ζώνη vintage και η τσάντα είναι από την Hospel boutique, στη Μαδρίτη.








                                                                                                     Photos: Marilena Katranidou
                                                                                                                          

 *VS
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τhe Flower Crowns


Το λουλουδένιο στεφάνι ή αλλιώς flower crown αποτελεί για μένα ένα από τα αγαπημένα fashion στοιχεία σε ένα πιο ιδιαίτερο outfit. Άλλα χρωματιστά και εκκεντρικά και άλλα λιτά και chic δίνουν ζωή ακόμα και στο απλούστερο σύνολο και συναρπάζουν με την διάθεση που δημιουργούν. Τα flower crowns είναι τα αγαπημένα πολλών fashion bloggers και celebrities' που εντυπωσιάζουν με το ξεχωριστό τους στυλ! Μην φοβηθείτε λοιπόν να το τολμήσετε και ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και τα flower crowns προσθέτουν μια δροσερή νότα και έχουν την τιμητική τους σε πολλά fashion magazines.


Αngela, fashion blogger from Madame de Rosa


fashion photoshoot


                                                               flower crowns on catwalk



                  
              Alexa Chung & Sarah Sophie Flicker wearin flower crown



Μπορείς να δημιουργήσεις και μόνη σου το δικο σου λουλουδένιο στεφάνι! Δες πως...





                                                                                *Σίσσυ



Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Swim like a Star


Πριν λίγες μέρες είχε φτάσει και για μένα η δύσκολη ώρα! Η ώρα αυτή ήταν η ώρα της επιλογής του μαγιό. Kαι είναι όντως δύσκολη , αφού το μαγιό θα πρέπει πρώτα να ταιριάζει στην προσωπικότητα και στο γούστο μας, αλλά επίσης να συμβαδίζει με τις τάσεις της φετινής μόδας και τέλος να κολακεύει τη σιλουέτα μας! Δεν τα λές και λίγα για να τα εντοπίσεις και να τα συνδυάσεις εύκολα.Έκανα λοιπόν την ερευνά μου και σας παρουσιάζω τα πιο αγαπημένα μου μαγιό που σας προτείνω  για τα καλοκαιρινά σας πλατσουρίσματα! Το κάθε ένα με διαφορετική αισθητική και χαρακτήρα , για να λάμψετε στην παραλία και να ενθουσιάσετε με το στυλ σας.




Τhe polka dotted, Madame shou shou





Τhe floral corset,Asos





The Pin-Up way, Watermelon




The romantic, Madame shou shou





The Ethnic,Topshop 

Τhe Elegant, Marianna G 

The Aboriginal Flower, Asos






Φέτος η μόδα υποστηρίζει τον ρομαντισμό και την λεπτεπίλεπτη αισθητική των 50's. Pin Up στυλ, πουά και φιόγκοι διαμορφώνουν τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Ο,τι κι αν αγοράσεις , να θυμάσαι ότι πρώτα απ'ολα το μαγιο σου, πρέπει να αρέσει σε εσένα και όταν κοιτάς καλοκαιρινές σου φωτογραφίες να χαμογελάς βλέποντας το!



                                                                                                                      *Σίσσυ
Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ValidStyle & Addiction.J Giveaway


Ήρθε λοιπόν η στιγμή για τον πρώτο μας διαγωνισμό, με τον οποίο γιορτάζουμε τους 4 μήνες λειτουργίας του ValidStyle, χαρίζοντας σας ένα μοναδικό t-shirt Addiction.J, σχεδιασμένο ειδικά για το ValidStyle και τον νικητή του διαγωνισμού! 
                





Πως θα πάρετε μέρος; ...Ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:


1. Κάνεις LIKE στη facebook page του ValidStyle και της Addiction.J ( ValidStyle Facebook page
 και  Addiction.J Facebook page).

2.Κάνεις SHARE το συγκεκριμένο post του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 25/7/2013... γι αυτό βιάσου!!!

               ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!


Shop we love:

Blog we love:

/stay tuned/

.

.

No. of visitors