Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Summer Essentials vol1

Τι κάνετε-πως είστε; ΄Ηρθα σήμερα με επικίνδυνες διαθέσεις..να σας μεταφέρω την αγοραστική μου μανία και να σας βάλω στο μυαλό καινούργιες σκέψεις για καινούργιες αγορές. Μιλάω φυσικά για τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ του καλοκαιριού aka τι πρέπει να αγοράσεις τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι και τι οφείλεις σαν καλό κορίτσι να έχεις στη βαλίτσα σου, πριν βάλεις πλώρη για το νησί! Για πάμε να τα δούμε ένα ένα κι εσύ σημείωνε...

1. Κιμονό ή αλλιώς η εμμονή του φετινού καλοκαιριού.


Το κιμονό είναι αναμφίβολα η απόλυτη τάση του καλοκαιριού που έσκασε από το πουθενά και έκλεψε τις καρδιές μας. Το καλό με τα κιμονό είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με πολλά στυλ , μέρα και νύχτα αλλά ακόμα να δώσουν απίστευτο στιλ , φορεμένα πανω από το μαγιό. Μπορείς να τα βρεις παντού , από τη μπουτίκ της γειτονιάς σου έως σε webstores και σε second hand καταστήματα! Σε κάθε περίπτωση αξίζουν τα λεφτά τους!


2. Μαντήλια για το κεφάλι! και στιλάτη και προστατευμένη.




Για εμάς που η επιλογή του καπέλου είναι δύσκολη υπόθεση , το μαντήλι είναι ο,τι καλύτερο για το καλοκαίρι. Δροσερό, εύχρηστο και πολύ στιλάτο ,το μαντήλι έρχεται για να σε προστατεύσει απο τον ήλιο και να σε κάνει να δείχνεις υπέροχη. Επέλεξε έντονα χρώματα , καλοκαιρινά prints σε διάφορα μεγέθη και θα με θυμηθείς!



3. Σορτσάκια , δε ξέρω τι να πρωτογράψω γι αυτά!


Κλασική αξία και μεγάλος καλοκαιρινός έρωτας. Ποια από εμάς δε φοράει το καλοκαίρι σορτσάκια; Και πολύ καλά κάνουμε, αφού είναι ευκολοφόρετα , φωνάζουν καλοκαίρι και ανάλογα με το υλικό και τα μοτίβα τους, μεταμορφώνουν τις εμφανίσεις μας. Προσωπικά αγαπώ τα ψηλόμεσα σορτσάκια καθώς και τα πολύ αέρινα τύπου ζιπ κιλότ. Εφοδίάσου αν δεν έχεις γιατί είναι πάντα η πιο αγαπημένη επιλογή για ένα καλοκαιρινό outfit!


4. Γυαλιά ηλίου με funky διάθεση.


Τα ξέρεις κι εσύ αλλά εγώ τα επαναλαμβάνω γιατί έχουν μεγάλη σημασία! Το καλοκαίρι δεν αποχωριζόμαστε τα γυαλιά ηλίου μας. Ο ήλιος δεν κάνει κακό μόνο στην επιδερμίδα μας , αλλά και στα μάτια μας , γι αυτό θα πρέπει να μη λείπουν ποτέ από την τσάντα μας. Για το καλοκαίρι λοιπόν επέλεξε παιχνιδιάρικα γυαλιά σε χαρούμενους χρωματισμούς με funky αισθητική. Το καλοκαίρι άλλωστε απαιτεί χρώμα παντού!


5. Εσπαντρίγιες το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι ever.


Oι εσπαντρίγιες είναι το all time υπόδημα του καλοκαιριού κι αυτό γιατί είναι πολύ αναπαυτικές αλλά και πολύ δροσερές για τις καλοκαιρινές μας βολτίτσες. Λατρεύω τις εσπαντριγιες, όπως αυτή στη φωτογραφία , που έχουν πολύχρωμα μοτίβα και boho - ethnic αισθητική. Παραδέχομαι ότι λείπουν από την παπουτσοθήκη μου και δεσμεύομαι στον εαυτό μου ότι θα του κάνω πολύ σύντομα ένα δωράκι.






                   *S*
Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

#VSSTREET - Streetfashion Instagram Favourites

Ήρθε η στιγμή για το πέμπτο post με τις καλύτερες από τις δικές σας photos που ανεβάσατε στο instagram του vsstreet! Δες πως πάει το πράγμα..είναι απλό..φωτογραφίζεις το look σου και το outftit of the day σου και το ανεβάζεις στο instagram στο hashtag #vsstreet. Εμείς τα βλέπουμε  όόόόόλα και διαλέγουμε τα αγαπημένα μας , τα οποία και παρουσιάζουμε συχνά- πυκνά στο blog!
Για πάμε να δούμε τα αγαπήμένα μας...




 @lia_trendscontrol



   @virgokar



 @dsfashionn



 @4thedailylace



 @four_passion




                         *VS*
Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

FMundial


                                   
Η γιορτή του ποδοσφαίρου στη χώρα που ζει και αναπνέει  για το λαοφιλέστερo άθλημα του πλανήτη  έχει ξεκινήσει. Είναι γεγονός όλοι ασχολούνται με το mundial και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι! Άντρες, γυναίκες ο καθένας απο τη δική του σκοπιά. Οι άντρες με τη σέντρα, τα goal, τα offside, το Messi και οι γυναίκες οι περισσότερες απο εμάς  με το Ronaldo, το Ronaldo για μισό λεπτό πάλι για το Ronaldo θα μιλούσα...
                                 


Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα εκτός απο το Ronaldo που θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε κι εμείς...  Ναι για τη μόδα μιλάω. Χαζεύοντας στο instagram και ψάχνοντας στις δημοφιλείς αναρτήσεις να σου πέφτω πάνω στη φωτογράφιση της Gisele και του Neymar για το εξώφυλλο της βραζιλιάνικης vogue. Μπαίνοντας λοιπόν στον επίσημο λογαριασμό  της voguebrazil ψάρεψα για τα μάτια σας και μόνο μερικές φώτο που συνδυάζουν μόδα και mundial 2 σε ένα δηλαδή... 
 Τι λέτε πάμε να τις δούμε?

  Όλες στα χρώματα της εθνικής σημαίας της Βραζιλίας!







64 ματς 128 ώρες ζωής ξανασκεφτείτε το! ;)
  
                                                                                                                                             *V*









   



Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

The Popular Swimwear

Αχ κορίτσια αχ! Σήμερα δε ξέρω τι με πιάσε και είχα αυτή την κακή ιδέα και είπα να σας δείξω λίγα διάσημα μαγιό. Super models λοιπόν σε φωτογραφήσεις στην παραλία , βάζουν τα μαγιό τους κι εμείς κλαίμε, ξεκινάμε δίαιτα ή τρέχουμε να πάρουμε καινούργια μαγιό. Εγώ αυτό που σου προτείνω είναι το τελευταίο. Για πάρε ιδέες ...





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*S*

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Πάμε Παραλία?



Να ξεκινήσω γκρινιάζοντας για τον καιρό που τις τελευταίες μέρες μάλλον τα ΄χει σπάσει με το καλοκαίρι  και το πάει για φθινόπωρο? όόόόόχι δεν θα του κάνω τη χάρη εγώ θα μιλήσω για μαγιό! Έψαξα λοιπόν και βρήκα τα καλύτερα του 2014 για τα μάτια σας και μόνο, γιατί και με συννεφιά ωραία είναι!!! ;)

Ας ξεκινήσουμε με κάτι μαύρο...
Διαχρονικό,δείχνει σούπερ σε μαυρισμένο δέρμα και είναι αυτό που θα σας προσφέρει την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!



Τα πλεκτά μαγιό

Μία vintage επιλογή βγαλμένη από τη δεκαετία του 70' που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε! 



Τα ολόσωμα

αναδεικνύουν τη σιλουέτα και χαρίζουν στυλ σε κάθε εμφάνιση στη παραλία αλλά το μαύρισμα είναι μια άλλη υπόθεση...



   
  Calzedonia 



H&M

                                                   Madame Shou Shou 


                
                                                                                                                           *V*



Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

StreetStyle Break

Να μαι και πάλι! Συγγνώμη για την απουσία μου , αλλά για όλα φταίει η εξεταστική που πλησιάζει - ελπίζω για τελευταία φορά- απειλητικά! Στα διαλείμματα που κάνω από το διάβασμα μου , συνηθίζω να χαζεύω σελίδες streetstyle και αυτό με χαλαρώνει πραγματικά! Δες λοιπόν κάποια από τα αγαπημένα μου που είδα σήμερα και πάρε κι εσύ ιδέες για επόμενες εμφανίσεις σου.









*S*

Shop we love:

Blog we love:

/stay tuned/

.

.

No. of visitors