Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Summer Essentials vol1

Τι κάνετε-πως είστε; ΄Ηρθα σήμερα με επικίνδυνες διαθέσεις..να σας μεταφέρω την αγοραστική μου μανία και να σας βάλω στο μυαλό καινούργιες σκέψεις για καινούργιες αγορές. Μιλάω φυσικά για τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ του καλοκαιριού aka τι πρέπει να αγοράσεις τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι και τι οφείλεις σαν καλό κορίτσι να έχεις στη βαλίτσα σου, πριν βάλεις πλώρη για το νησί! Για πάμε να τα δούμε ένα ένα κι εσύ σημείωνε...

1. Κιμονό ή αλλιώς η εμμονή του φετινού καλοκαιριού.


Το κιμονό είναι αναμφίβολα η απόλυτη τάση του καλοκαιριού που έσκασε από το πουθενά και έκλεψε τις καρδιές μας. Το καλό με τα κιμονό είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με πολλά στυλ , μέρα και νύχτα αλλά ακόμα να δώσουν απίστευτο στιλ , φορεμένα πανω από το μαγιό. Μπορείς να τα βρεις παντού , από τη μπουτίκ της γειτονιάς σου έως σε webstores και σε second hand καταστήματα! Σε κάθε περίπτωση αξίζουν τα λεφτά τους!


2. Μαντήλια για το κεφάλι! και στιλάτη και προστατευμένη.




Για εμάς που η επιλογή του καπέλου είναι δύσκολη υπόθεση , το μαντήλι είναι ο,τι καλύτερο για το καλοκαίρι. Δροσερό, εύχρηστο και πολύ στιλάτο ,το μαντήλι έρχεται για να σε προστατεύσει απο τον ήλιο και να σε κάνει να δείχνεις υπέροχη. Επέλεξε έντονα χρώματα , καλοκαιρινά prints σε διάφορα μεγέθη και θα με θυμηθείς!



3. Σορτσάκια , δε ξέρω τι να πρωτογράψω γι αυτά!


Κλασική αξία και μεγάλος καλοκαιρινός έρωτας. Ποια από εμάς δε φοράει το καλοκαίρι σορτσάκια; Και πολύ καλά κάνουμε, αφού είναι ευκολοφόρετα , φωνάζουν καλοκαίρι και ανάλογα με το υλικό και τα μοτίβα τους, μεταμορφώνουν τις εμφανίσεις μας. Προσωπικά αγαπώ τα ψηλόμεσα σορτσάκια καθώς και τα πολύ αέρινα τύπου ζιπ κιλότ. Εφοδίάσου αν δεν έχεις γιατί είναι πάντα η πιο αγαπημένη επιλογή για ένα καλοκαιρινό outfit!


4. Γυαλιά ηλίου με funky διάθεση.


Τα ξέρεις κι εσύ αλλά εγώ τα επαναλαμβάνω γιατί έχουν μεγάλη σημασία! Το καλοκαίρι δεν αποχωριζόμαστε τα γυαλιά ηλίου μας. Ο ήλιος δεν κάνει κακό μόνο στην επιδερμίδα μας , αλλά και στα μάτια μας , γι αυτό θα πρέπει να μη λείπουν ποτέ από την τσάντα μας. Για το καλοκαίρι λοιπόν επέλεξε παιχνιδιάρικα γυαλιά σε χαρούμενους χρωματισμούς με funky αισθητική. Το καλοκαίρι άλλωστε απαιτεί χρώμα παντού!


5. Εσπαντρίγιες το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι ever.


Oι εσπαντρίγιες είναι το all time υπόδημα του καλοκαιριού κι αυτό γιατί είναι πολύ αναπαυτικές αλλά και πολύ δροσερές για τις καλοκαιρινές μας βολτίτσες. Λατρεύω τις εσπαντριγιες, όπως αυτή στη φωτογραφία , που έχουν πολύχρωμα μοτίβα και boho - ethnic αισθητική. Παραδέχομαι ότι λείπουν από την παπουτσοθήκη μου και δεσμεύομαι στον εαυτό μου ότι θα του κάνω πολύ σύντομα ένα δωράκι.






                   *S*

0 σχόλια:

Shop we love:

Blog we love:

/stay tuned/

.

.

No. of visitors