Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Προκαταλήψεις.. της μόδας!

Προκαταλήψεις και στερεότυπα υπάρχουν παντού γύρω μας, αλλά γιατί θα πρέπει να τις βρίσκουμε μπροστά μας και στη μόδα...? Σας παρουσιάζω λοιπόν κάποιες στερεότυπες αντιλήψεις για τις στιλιστικές μας επιλογές , οι οποίες επικρατούν γύρω μας και πρέπει να ξεπεραστούν , γιατί αρχίζουν και γίνονται old fashioned..


                                                  ΜOTIBAtion!

Ποιος είπε οτι όταν φοράμε ένα φλοράλ παντελόνι , θα πρέπει ο,τι άλλο φοράμε να είναι μονόχρωμο? Ποιος είπε επίσης ότι τα μοτίβα δεν συνδυάζονται? Κορίτσια, ανοίξτε τα ματάκια σας, στο 2013 ζούμε και η μόδα είναι από τα λίγα ωραία παιχνίδια που μας έμειναν.







                                                           Mαλλί στην τρίχα!!

Γιατί το υπερβολικά στιλιζαρισμένο μαλλί να είναι και ωραίο? Ποιος είπε ότι το ίσιωμα "καρφί" στα μαλλιά είναι σικάτο? Η μήπως oι επιτηδευμένες μπούκλες γεμάτες λάκ και αφρό είναι ωραίες? Άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα.. η απλότητα, η υγεία και η φυσικότητα στα μαλλιά ήταν, είναι και θα είναι πάντα η πιο όμορφη επιλογή.





   Σκούρα νύχια το καλοκαίρι? Oh mon dieu

Ποιος να δείτε είπε οτι το καλοκαίρι τα σκούρα βερνίκια νυχιών είναι απαγορευτικά  Χμμμ...ΚΑΝΕΙΣ! Τα σκούρα μανό το καλοκαίρι λοιπόν έχω να σας πω οτι είναι πολύ πιο όμορφα από τα φωσφοριζέ κίτρινα και ρόζ! Κι αν σας πουν ότι είστε goth, πείτε τους..ασεμαςκουκλίτσα μου.( που είναι και της μοδός)



                Tα του total!

Αν το total white και το total denim είναι όμορφα στημένο τότε είναι από τις πιο στιλάτες επιλογές.
Μην φοβηθείς λοιπόν να ντυθείς στην ίδια απόχρωση..όπως στην απόχρωση του λευκού..αρκεί στο τέλος να μην σε σταματήσει στο δρόμο κάποιο παιδάκι και σου ζητήσει παγωτό χωνάκι. Συνδύασε έξυπνα ρούχα του ίδιου χρώματος και υλικού κι άσε τους άλλους να σκάνε!


  



                     *Σίσσυ

0 σχόλια:

Shop we love:

Blog we love:

/stay tuned/

.

.

No. of visitors