Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Models as Icons

Μοντέλο...Τι σου έρχεται αμέσως στο μυαλό; Ρούχα, περιοδικά , φωτογραφήσεις και λαμπερές πασαρέλες; Λογικό. Έτσι έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι στο μυαλό τους το επάγγελμα του μοντέλου. Βέβαια ένα μοντέλο για να ξεχωρίσει, θα πρέπει να συνδέσει το όνομα του με πολλά περισσότερα. Ένα μοντέλο θα πρέπει να έχει προσωπικότητα, να δημιουργεί τάσεις και καινοτομίες , να γίνεται είδωλο και κυρίως να είναι καλλιτέχνης...ένα κινητό έργο τέχνης που μεταβάλλεται και εξελίσσεται. Σου παρουσιάζω λοιπόν κάποια από τα αγαπημένα μου μοντέλα , που κατά την άποψη μου άφησαν το ιδιαίτερο στίγμα τους στον μαγικό κόσμο της μόδας...Για δες!!

  Cara Delevinge


Η πανέμορφη Cara,με τα εκφραστικά καταγάλανα μάτια της, τολμά να τσαλακώνεται και να παίζει με το φακό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons των τελευταίων χρόνων.

  Lara Stone


To top model από την Ολλανδία ξεχωρίζει για τα αλλόκοτα όμορφα χαρακτηριστικά της κι την ζουμερή σιλουέτα της. Άλλαξε τα στερεότυπα και έγινε μοντέλο της χρονιάς , κλείνοντας πολλά στόματα.

  Ηanne Gaby Odiele


Ήρθε το 2005 στη μόδα για να αποδείξει ότι ένα άσχημο κατά τα άλλα πρόσωπο μπορεί να ομορφύνει οποιοδήποτε concept. Έλαμψε σε πασαρέλες και σε κορυφαία περιοδικά μόδας και ανήκει στα 50 καλύτερα μοντέλα του κόσμου.

  Κarlie Kloss

Άγγελος της Victoria Secret , top ratted μοντέλο από τη Vogue και καλύτερο μοντέλο από το περιοδικό People, η Αμερικανίδα Karlie συναρπάζει με τη ζωηρότητα της, την εκφραστικότητα και τη φινέτσα του προσωπικού της στυλ.

Τελευταία και καλύτερη..

  Kate Moss


Ένα όνομα, μία ιστορία. Η Kate διέθετε όλα τα προσόντα ενός top model (ΔΕΝ). Γύρισε την νοοτροπία της μόδας ανάποδα και καθιέρωσε μια εντελώς πρωτόγνωρη φιγούρα στον κόσμο της μόδας. Μούσα πασίγνωστων φωτογράφων και οίκων μόδας, η Κate Moss είναι για εμένα το απόλυτο μοντέλο όλων των εποχών.



                     *S*

0 σχόλια:

Shop we love:

Blog we love:

/stay tuned/

.

.

No. of visitors