Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Strictly on my way




 Δέρμα.Για ακόμη μια φορά το αγαπημένο μου υλικό συντροφεύει το σύνολο μου. Οι γραμμές απλές και αυστηρές διαγράφουν ένα δυναμικό συνδυασμό. Rοck στοιχεία στα αξεσουάρ και στα παπούτσια ολοκληρώνουν την αρχική ιδέα...λιτότητα, κομψότητα και επιθετική διάθεση. Φύγαμε..






Jacket Extyn,παντελόνι,πουκάμισο,γυαλιά και μποτάκια H&M , αξεσουάρ H&M , Fullah Suggah και Michael Kors.

                   φωτογραφίες:Σταύρος Μαστρογιαννόπουλος
                             
                                 *S*
              
Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Cotton's Touch


Το αντέχει ο καιρός ακόμα γι'αυτό βάλε λίγο ροζ, γίνε λίγο πιο ρομαντική πριν σκοτεινιάσει τελείως (για το καιρό μιλάμε πάντα). Χρώματα λοιπόν που μας δίνουν ενέργεια και μας φτιάχνουν την διάθεση. Καθώς λοιπόν βρισκόμαστε ακόμα στην εποχή που μπορούμε να συνδυάσουμε τα καλοκαιρινά μας με ένα μπουφάν είτε με μια καμπαρντίνα εγώ αποφάσισα να βγάλω απο την ντουλάπα μου το αγαπημένο μου λευκό φόρεμα και να το συνδυάσω με το επίσης αγαπημένο μου παλτό. Δεν συμφωνείτε πως με αυτά τα χρώματα ο Χειμώνας δεν θα είναι ποτέ βαρετός...
Παλτό ΖΑRA, μποτάκια Tsakiris Mallas, κολιέ H&M. Όσο για το φόρεμα τα εύσημα πάνε στη μοδίστρα μου που έκανε πάλι τι θαύμα της!










Photo: Σταύρος Μαστρογιαννόπουλος
*V*











Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Models as Icons

Μοντέλο...Τι σου έρχεται αμέσως στο μυαλό; Ρούχα, περιοδικά , φωτογραφήσεις και λαμπερές πασαρέλες; Λογικό. Έτσι έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι στο μυαλό τους το επάγγελμα του μοντέλου. Βέβαια ένα μοντέλο για να ξεχωρίσει, θα πρέπει να συνδέσει το όνομα του με πολλά περισσότερα. Ένα μοντέλο θα πρέπει να έχει προσωπικότητα, να δημιουργεί τάσεις και καινοτομίες , να γίνεται είδωλο και κυρίως να είναι καλλιτέχνης...ένα κινητό έργο τέχνης που μεταβάλλεται και εξελίσσεται. Σου παρουσιάζω λοιπόν κάποια από τα αγαπημένα μου μοντέλα , που κατά την άποψη μου άφησαν το ιδιαίτερο στίγμα τους στον μαγικό κόσμο της μόδας...Για δες!!

  Cara Delevinge


Η πανέμορφη Cara,με τα εκφραστικά καταγάλανα μάτια της, τολμά να τσαλακώνεται και να παίζει με το φακό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons των τελευταίων χρόνων.

  Lara Stone


To top model από την Ολλανδία ξεχωρίζει για τα αλλόκοτα όμορφα χαρακτηριστικά της κι την ζουμερή σιλουέτα της. Άλλαξε τα στερεότυπα και έγινε μοντέλο της χρονιάς , κλείνοντας πολλά στόματα.

  Ηanne Gaby Odiele


Ήρθε το 2005 στη μόδα για να αποδείξει ότι ένα άσχημο κατά τα άλλα πρόσωπο μπορεί να ομορφύνει οποιοδήποτε concept. Έλαμψε σε πασαρέλες και σε κορυφαία περιοδικά μόδας και ανήκει στα 50 καλύτερα μοντέλα του κόσμου.

  Κarlie Kloss

Άγγελος της Victoria Secret , top ratted μοντέλο από τη Vogue και καλύτερο μοντέλο από το περιοδικό People, η Αμερικανίδα Karlie συναρπάζει με τη ζωηρότητα της, την εκφραστικότητα και τη φινέτσα του προσωπικού της στυλ.

Τελευταία και καλύτερη..

  Kate Moss


Ένα όνομα, μία ιστορία. Η Kate διέθετε όλα τα προσόντα ενός top model (ΔΕΝ). Γύρισε την νοοτροπία της μόδας ανάποδα και καθιέρωσε μια εντελώς πρωτόγνωρη φιγούρα στον κόσμο της μόδας. Μούσα πασίγνωστων φωτογράφων και οίκων μόδας, η Κate Moss είναι για εμένα το απόλυτο μοντέλο όλων των εποχών.



                     *S*
Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Wear your Wild Side



Έφτασε η ώρα για το καινούργιο post και για το outfit της Aγγελικής. Η εμφάνιση της πιο rock , όπως συνήθως , μας εντυπωσιάζει με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και πρωτοτυπίες της. Μαύρο μπούστο με φαρδύ boyfriend jean, δημιουργούν ένα αλήτικο αλλά ταυτόχρονα sexy συνδυασμό. Το καρό πουκάμισο έρχεται να απογειώσει την όλη εμφάνιση. Το jean και το δερμάτινο jacket είναι Zara , το πουκάμισο Superdry, τα κοσμήματα Pink και Stradivarius και τα μποτάκια Jeffrey Campbell.










                                   φωτογραφίες: Σταύρος Μαστρογιαννόπουλος
              Model: Aggeliki Veneti


                             *VS*
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Splash your Pop Colours



Όπως έχω πει πολλές φορές,ότι η μόδα είναι παιχνίδι , έκφραση, εκτόνωση και τρέλα και για όλους αυτούς τους λόγους λατρεύω τους πειραματισμούς μαζί της. Αυτή τη φορά σας παρουσιάζω ένα pop casual outfit με μπερδεμένα μοτίβα και χρώματα , που αποπνέει δυναμισμό , μέσα από μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Τόλμα λοιπόν , παίξε και χαμογέλα και κυρίως εξέφρασε μέσα από το ντύσιμό σου την προσωπικότητα σου , τα θέλω σου και τα συναισθήματά σου. Το baggy t-shirt είναι H&M, το κολάν Pull&Bear, τα μποτάκια Jeffrey Campbell και τα γυαλιά Zara .







                                            φωτογραφίες: Σταύρος Μαστρογιαννόπουλος

                                                                                                    *S*
Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Park: fashion's lover


 Φθινόπωρο στην Κομοτηνή...Σκεφτήκατε ποτέ πόσο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη μπορεί να είναι μία βόλτα στο πάρκο της? Εκτός από τη χαλάρωση που μπορεί να σου προσφέρει ο συγκεκριμένος χώρος εμείς δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο για να αποδώσουμε το σημερινό look της Αλεξάνδρας. Οversized jacket σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα must have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας για το φθινόπωρο, συνδυασμένο με τα αγαπημένα στις περισσότερες από   εμάς μποτάκια που είναι ότι πρέπει για τις απογευματινές μας εξόδους...
oversized jacket-παντελόνι ZARA, πλεκτό μπλουζάκι- κρίκοι H&M.






Model: Aleksandra Akrivou
Φωτογραφίες: Σταύρος Μαστρογιαννόπουλος 

                                                                                                                                 *VS*











Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

From Santiago With Love



Νέο post στο ValidStyle, αυτή τη φορά σίγουρα κάτι τελείως διαφορετικό απ'ότι σας έχω συνηθίσει. Άλλωστε γι'αυτό δεν είναι η μόδα? Μέσα από αυτή είμαστε σε θέση να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας ακόμα και τα πιστεύω μας. Έτσι κάθε φορά που δοκιμάζω ένα διαφορετικό look αισθάνομαι ότι υποδύομαι ένα καινούργιο ρόλο. Αυτή την φορά λοιπόν αποφάσισα να ακούσω τις συμβουλές του άλλου μου μισού όσον αφορά τον κόσμο της μόδας,της Σισσυς και να σας παρουσιάσω κάτι καινούργιο! Το αποτέλεσμα ελπίζω να με δικαιώσει και να χαρίσει σε εσάς νέες ιδέες! Κολλεγιακή ζακέτα λοιπόν με πολλά ροκ στοιχεία,ένας συνδυασμός που με ενθουσίασε. Άλλωστε οι mix and match επιλογές πάντα προκαλούσαν το ενδιαφέρον μου! 

college jacket H&M, Μπότες Fullah Sugah, δερμάτινο κολάν la redoute, πουκάμισο ZARA

                                           







Φωτογραφίες: Σταύρος Μαστρογιανόπουλος
                                                                       *V*

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

PFW 2013


Ακόμα μία εβδομάδα μόδας έφτασε στο τέλος της και η αυλαία όπως συμβαίνει πάντα πέφτει στο Παρίσι. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που λένε πως όλες οι πρωτεύουσες έχουν κάτι να μας προσφέρουν αλλά οι Παριζιάνοι θα έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο! Οι εμφανίσεις πολλές άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο εκκεντρικές. Εμείς όμως ξεχωρίσαμε τις καλύτερες και είμαστε εδώ για να σας τις παρουσιάσουμε. Ας πάρουμε λοιπόν μία γεύση από τα πιο δυναμικά street fashion looks της εβδομάδας που μας πέρασε. Κορίτσια μπορείτε να αντιγράψετε άφοβα τις ιδέες των μεγαλύτερων fashion icons του κόσμου δεν είναι παράνομο και σίγουρα δεν θα το μάθουν ποτέ... ;)) 









                                                                                                                               *VS*


Shop we love:

Blog we love:

/stay tuned/

.

.

No. of visitors