Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Chic on the Beach

Σήμερα σου έρχομαι γεμάτη ιδέες και προτάσεις για να σε κάνω να συναρπάσεις τα πλήθη στις παραλίες. Τρόποι λοιπόν για να είσαι chic στο μπανάκι σου και να ξεχωρίσεις με το υπέροχο σου στιλ. Πάμε λοιπόν να δούμε τις προτάσεις μου...


1. Τattoo Jewelry 


Η αγαπημένη μου πρόταση για την παραλία και όχι μόνο, αυτό το καλοκαίρι , είναι τα tattoo κοσμήματα. Είναι εντυπωσιακά με έντονη αίσθηση του boho και gypsy και προσωπικά τα λατρεύω.


2. Beach Bags


Δώσε στην επιλογή τσάντας θαλάσσης την προσοχή που της αξίζει. Επέλεξε μια τσάντα που να ταιριάζει στην προσωπικότητα σου , αλλά και στα χρώματα των μαγιό σου. Η τσάντα θαλάσσης είναι ένα κυρίαρχο αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει τις εμφανίσεις σου στην παραλία, αλλά και να τις προσγειώσει ανώμαλα!

3. Ηats


Σε προηγούμενο Post είχα μιλήσει για τα μαντήλια για το κεφάλι , αλλά τώρα θα αναφερθώ για τον πιο κλασικό μας σύντροφο στην παραλία, το καπέλο. Για να μη σας πούνε λοιπόν , το καπελάκι σου και σ' άλλη παραλία, επιλέξτε ένα καπέλο που θα λατρεύετε να φοράτε , αλλά και που θα σας είναι ταυτόχρονα βολικό. Ξέρω ότι η επιλογή καπέλου είναι δύσκολη , αλλά αφιερώστε της χρόνο , αφού αν βρεις το κατάλληλο καπέλο , τότε θα είσαι μόνιμα προστατευμένη αλλά και στιλάτη.

4. Chains


Ξέρω ότι με τη συγκεκριμένη πρόταση ,μόλις χαμογέλασε η φίλη μου η Εριέττα που λατρεύει τα Body chains..και πολύ καλά κάνει αφού οι αλυσίδες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους σε σελίδες περιοδικών και blogs αυτό το καλοκαίρι. Πρόσεχε όμως να μην το παρακάνεις και συνδύασε τες με το κατάλληλο γενικότερο Outfit.

5.Kaftans & Kimonos


Ναι μιλάω εκ πείρας..έχω βρεθεί πολλές φορές στην ενοχλητική θέση του να μη βρίσκω τίποτα να φορέσω πάνω από το μαγιό μου και να κάθομαι επί ώρες μπροστά από τη ντουλάπα με βλέμμα απόγνωσης. Η λύση είναι μία...προμηθεύσου αέρινα καφτάνια, κιμονό και πουκαμίσες σε ουδέτερες αποχρώσεις αλλά και σε πιο έντονες που θα δώσουν χαρακτήρα στην κάθε σου εξόρμηση στην παραλία.
              *S*         

0 σχόλια:

Shop we love:

Blog we love:

/stay tuned/

No. of visitors