Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Getting to know Eirini From Fashion Raw Pearl in 10 questions

·     

Σήμερα το VS έχει τη χαρά να φιλοξενεί  μία απο τις αγαπημένες fashion bloggers της Ελλάδας την Ειρήνη Νότα από το Fashion Raw Pearl τι λέτε πάμε να την γνωρίσουμε???

    
1) Πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου και για το πως αποφάσισες να δημιουργήσεις το δικό σου FASHION blog?
o   
Oνομάζομαι Ειρήνη Νότα είμαι 21 και ζω στη Λάρισα. Είμαι μουσικός και σπουδάζω προσχολικής για ΑΜΕΑ (άτομα με ειδικές ανάγκες) και μουσικοθεραπεία. Λατρεύω τα tattoo, την rock μουσική,το πιάνο και την πρωινή γουλιά καφέ μου αρέσουν ακόμα η σοκολάτα και η φωτογραφία. Η ιδέα για το fashion blog μου ήρθε σχεδόν ένα χρόνο πριν διότι μου έλεγαν όλα τα άτομα που γνώριζα πόσο τους άρεσε το style μου και από που ψώνιζα τα ρούχα μου. Κοιτούσα και ξένα fashion blog και λέω γιατί όχι''let's do it!'' Και κάπως έτσι ξεκίνησε το Fashion Raw Pearl...

  2)Πως βλέπεις το FASHION blogging στην Ελλάδα? έχουμε προοπτικές να πλησιάσουμε το επίπεδο επιτυχημένων bloggers του εξωτερικού ? και αν ναι , πως πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει αυτό? Ξεχωρίζεις κάποιες bloggers ( εγχώριες/ξένες)
 To fashion blogging στην Ελλάδα είναι σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο. Έχουμε πολύ όμορφες stylish fashion bloggers. Πολλές από αυτές διαπρέπουν και στο εξωτερικό όπως οι Twinfashion. Οπότε ναι πιστεύω ότι μπορούμε να πλησιάσουμε κατά πολύ το επίπεδο των επιτυχημένων bloggers του εξωτερικού. Ξεχωρίζω πολλές bloggers τις twinfashion, την Κωνσταντίνα από το Limonspective, την συνονόματη Ειρήνη και Μαργαρίτα από το Fashionreactor, την Anna Sofia Reis από το Mexiquer, την Οlivia από το OliviaEmily και πολλές άλλες... 

3)Τι είναι αυτό που σε εξιτάρει στη μόδα? Θα μπορούσες να κάνεις την αγάπη σου για τη μόδα επάγγελμα και αν ναι πως θα ήθελες να διαμορφώσεις την επαγγελματική σου πορεία στη μόδα?
Στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ με το σχέδιο μόδας να μπορώ να φτιάχνω τα δικά μου ρούχα και επίσης θα μου άρεσε πολύ το επάγγελμα του στυλίστα. Αυτό που με εξιτάρει στη μόδα είναι ότι δεν υπάρχουν όρια.

4)έχεις στιλιστικά πρότυπα ? και αν ναι, ποια είναι αυτά?
Κάποια στιλιστικά πρότυπα δεν έχω γιατί μου αρέσει να ντύνομαι με βάση τη διάθεση και την προσώπικοτητα μου.
5)Η μόδα είναι διαχρονική ή βασίζεται σε κυρίαρχες τάσεις? Έχεις κάποια <<διαχρονική αγάπη >>στη μόδα ? ακολουθείς αυτή τη σεζόν κάποια must τάση?


Η μόδα είναι διαχρονική. Κάθε σεζόν οι σχεδιαστές μόδας φτιάχνουν κομμάτια στηριζόμενοι στις τάσεις. Πιστεύω ότι η μόδα κάνει κύκλους, ξανάρχονται στο προσκήνιο τάσεις που υπήρχαν παλιά απλά με λίγο παραλλαγμένο τρόπο μερικές φόρες και άλλες πάλι όχι. Αυτή τη σεζόν μια αγαπημένη μου must τάση που ακολουθώ είναι το καρό (plaid) το crop top και τα biker boots.
6)Πως θα χαρακτήριζες το στιλ σου και πως το υιοθέτησες? Έχεις πηγές έμπνευσης και αν ναι, ποιες είναι αυτές?
To στυλ μου θα το χαρακτήριζα απλό και rock. Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να ντύνεται έτσι. Απλά γιατί με εκφράζει.
7)Ποια τάση της μόδας δεν θα ακολουθούσες ποτέ? 
Πιστεύω ότι η χειρότερη τάση της μόδας είναι τα 80's. Δε θα φορούσα ποτέ τις τόσο έντονες βάτες και γενικά όλο το glam style. Αλλά you never know!

8)Ποια είναι τα αγαπημένα σου καταστήματα , απ' όπου προμηθεύεσαι τα ρούχα που φοράς στο Blog?
Ψωνίζω πάρα πολύ από online stores όπως το Nasty Gal, Romwe, Choies, TopShop, Sheinside, Chicwish, Ebay, κ.α. Τα αγαπημένα μου που είναι και οικονομικά είναι το Nasty Gal, Zara και Η&Μ πιστεύω ότι είναι του style μου και τα τρία και τα λατρεύω. 
9)Πιστεύεις ότι η πόλη στην οποία ζεις προσφέρει ευκαιρίες πάνω σε αυτό με το οποίο ασχολείσαι? ή θα επέλεγες να είχες κάποια άλλη βάση?
Δυστυχώς στη πόλη την οποία ζω δεν υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες πάνω στο τομέα που ασχολούμαι. Δε γίνονται συχνά events και δε δίνονται οι ευκαιρίες που θα ήθελα. Θα ήθελα η βάση μου να είναι η Θεσσαλονίκη ή Αθήνα.
10)Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και τα χρήματα περιορισμένα, θα θέλαμε να μας δώσεις ένα εύκολο στιλιστικό tιp που θα μας κάνει να φαινόμαστε στιλάτες , χωρίς να ξοδεύουμε πολλά χρήματα?
Εύκολο, οικονομικό και stylish tip είναι τα vintage κομμάτια κορίτσια τρέξτε και βρείτε κρυμμένους θησαυρούς στις ντουλάπες της μαμάς ή της γιαγιάς σας και προσαρμόστε τα ρούχα στην προσωπικότητα σας και την διάθεση σας και λάμψετε!
Και όπως είπε και η Coco Chanel ''Fashion passes,style remains.'' γι'αυτό βρείτε το style σας

Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία της συνέντευξης οι ερωτήσεις ήταν πολύ ωραίες. Το blog σας σκίζει συνεχίστε να κάνετε τόσο καλή δουλειά!

Εμείς τη λατρέψαμε...εσείς?                                                                                                                                                                      *VS*

                                                                                                                                         

0 σχόλια:

Shop we love:

Blog we love:

/stay tuned/

No. of visitors