Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Happy Birthday ValidStyle!
Σήμερα το ValidStyle κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας κι εμείς φυσικά είμαστε υπερευτυχισμένες αλλά και πολύ πολύ συγκινημένες. Πότε πήραμε την απόφαση να το ξεκινήσουμε, πότε ξημεροβραδιαζόμασταν ψάχνοντας ένα πρωτότυπο όνομα και πότε έφτασε η ημέρα που κλείσαμε ένα χρόνο από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε το ValidStyle.  Aγωνιούσαμε με τα καινούργια ρίσκα, ενθουσιαζόμασταν με την μεγάλη ανταπόκριση, απογοητευόμασταν με τα λάθη μας , πετούσαμε στα σύννεφα με τα καλά σχόλια και την επιβράβευση από άτομα που πολλές φορές δεν ξέραμε. Είναι ωραίο να ξεκινάς μόνος σου , βάζοντας όλο το πάθος σου και την δύναμη σου , και να στήνεις κάτι που πραγματικά αγαπάς και σου δίνει καθημερινά έμπνευση, αισιοδοξία και χαρίζει χρώμα στην κάθε μέρα σου! Και να λοιπόν που το <<παιδάκι>> μας έγινε ενός έτους, γιατί για εμάς το VS είναι σαν ένα μικρό παιδί που κάθε μέρα φροντίζουμε και παλεύουμε γι αυτό. Ολον αυτό το χρόνο , πολλοί ήταν οι άνθρωποι που μας βοήθησαν με πολύ μεράκι και που τον καθένα ξεχωριστά τον ευχαριστούμε από καρδιάς!Χρόνια πολλά σε όλους εμάς αλλά και φυσικά εσάς που είστε κομμάτι του ValidStyle!

Εμείς το γιορτάζουμε με μία κοινή φωτογράφιση , φυσικά τρώγοντας cupcakes , παγωτά και γλυκάκια ...λόγω της ημέρας και κατ' εξαιρεση :P 

Η φωτογράφιση είναι δουλειά της Niki Wayland , μια από τις αγαπημένες μας φωτογράφους και τα γλυκά μας τα προσέφεραν τα ζαχαροπλαστεία Ντίνος. Σας ευχαριστούμε!!!

Πάμε τώρα παρέα να δούμε τι συνέβη κατά τη διάρκεια αυτού του ενός χρόνου στο ValidStyle. Πάμε να δούμε λοιπόν φωτογραφίες από αγαπημένα μας posts.

Για τις φωτογραφήσεις αυτές αλλά και πολλές άλλες μας έχουν βοηθήσει πολλοί και ταλαντούχοι άνθρωποι. Αυτοί είναι...

φωτογράφοι:

Niki Wayland
Σταύρος Μαστρογιαννόπουλος
Μαριλένα Κατρανίδου
Pierre Zaharakis
Άρης Αγανίδης
Stephan Gnz Rodriguez
Δωροθέα Μηλιώνη
Stefania Zarri


μοντέλα:

Αγγελική Βενέτη
Αλεξάνδρα Ακριβού
Δωρίνα Δασούλα


συνεργασίες:

Addiction.J
Εριέττα Παπαδοπούλου
The Virgo Style Blog
Smells Like Fashiοn Blog
Fashiοn Raw Pearl Blog

Αν ξεχνάμε κάποιον  , του ζητούμε συγγνώμη και τον ευχαριστούμε κι αυτόν :)
*VS*

0 σχόλια:

Shop we love:

Blog we love:

/stay tuned/

No. of visitors